Glavni | Registracija | Prijava Dobro došli na VipZabavi! Molimo vas da se registrujete. Guest | RSS
Meni sajta
Pretraga
Volim te!
Ankete
Ocijenite sajt
Total of answers: 351
Tv Programi
Logovanje
Login:
Password:
Main » 2010 » January » 12 » Sprem’te se za Arenu!
1:40 PM
Sprem’te se za Arenu!


Košarkaši Partizana senzacionalnom pobedom nad Lijetuvos Ritasom plasirali se u Top 16 Evrolige

Ponovo će grmeti Arena! Košarkaši Partizana na Badnje veče ostvarili su još jednu iz serije „nemogućih misija" i pobedom na Lijetuvos Ritasom od čak 30 razlike plasirali se u Top 16, četvrtu godinu zaredom.
Predsednik Partizana Predrag Danilović izjavio je posle velikog trijumfa da postoji mogućnost da crno-beli ponovo zaigraju u Areni.

- Videćemo da li ćemo i u ovoj sezoni neku od utakmica da odigramo u Areni. Neka se gospoda iz ove dvorane spreme na razgovore i nadam se da će biti prelepo kao i prošle godine. Setimo se da je tada Arena bila prepuna i da je navijanje bilo fantastično. Nema razloga da tako ne bude i sada, naravno, samo ako se dogovorimo sa čelnicima naše najveće dvorane - kazao je Danilović.

Prvi čovek Partizana osvrnuo se i na fantastičan rezultat crno-belih.
- Niko nam verovatno nije davao ni deset odsto šanse na početku sezone da možemo da se plasiramo u drugi krug, međutim, opet nam je to pošlo za rukom. Tako ćemo na najbolji način prezentovati Beograd i Srbiju, iako smo to već radili u prošlosti. Ovaj uspeh dobija još više na značaju kad se zna da smo imali izuzetno tešku grupu, u kojoj su sve ekipe osim Unikahe i Olimpijakosa bile u konkurenciji za plasman u Top 16. Sad nas čekaju druge utakmice, ovo će da prođe, kao i sve stvari u Srbiji, sve se zaboravlja posle dva dana - završio je Danilović.

Utakmicu karijere odigrao je centar Partizana Slavko Vraneš, pošto je na adekvatan način zamenio Aleksa Marića, koji se povredio u drugoj četvrtini i nije mogao da nastavi meč.
- Ljudi, nikad u životu nisam doživeo ovako nešto! Posle 13 godina košarkaške karijere, desilo se nešto neverovatno. Svi su zaslužni za to što sam uradio, ja sam samo ispratio svoje saigrače. Pravo da vam kažem, odavno nisam toliko vremena proveo na terenu. Bilo je trenutaka kad sam malo posustao, ali verujete, više bih voleo da je Marić mogao da igra. Najbitnije je da smo se ponovo plasirali u Top 16. Kad su svi pomislili da ne možemo ništa da uradimo, mi smo proradili, i to je u ovom trenutku najvažnije. To šta sam uradio na ovoj utakmici, zaboravlja se za dve sekunde, jer već sada počinjemo da razmišljamo o sledećem protivniku - istakao je Vraneš.   

Izvor : Kurir

Category: Sportske nowosti | Views: 337 | Added by: Licina_oo7 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
VipZabava
Stihovi
Video Nedelje
Kursna Lista
VipZabava
- - - - - - - - - - - - - - - -
VipZabava
- - - - - - - - - - - - - - - -
Pozovi prijatelje na
Vip Zabavu
Bookmark and Share
- - - - - - - - - - - - - - - -
Subscribe
- - - - - - - - - - - - - - - -
Statistika

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Copyright by ™ VipZabava Desing by Wampir ® 2024