Glavni | Registracija | Prijava Dobro došli na VipZabavi! Molimo vas da se registrujete. Guest | RSS
Meni sajta
Pretraga
Volim te!
Ankete
Koliko je trajala vaša najduža ljubavna veza?
Total of answers: 312
Tv Programi
Logovanje
Login:
Password:
Main » 2010 » January » 19 » Ljajić u Firenci: Čast mi je da nosim broj 22
4:50 PM
Ljajić u Firenci: Čast mi je da nosim broj 22


Mladi fudbaler predstavljen kao pojačanje Fiorentine. Zadužio dres sa brojem koji je nosio i u Partizanu, a koji je nosio i Kaka u Milanu.

Adem Ljajić predstavljen je kao novi igrač Fiorentine. I ne samo, sportski direktor "viole" Pantaleo Korvino ponosan je na kupovinu sada već bivšeg igrača Partizana najavljujući ga kao veliko pojačanje.

"Naš cilj je da ukombinujemo kvantitet i kvalitet, mladost i iskustvo. Adem je veliki potencijal. Pratim ga godinama i veliko mi je zadovoljstvo što mogu da ga predstavim ovde. Otvorila se prilika na tržištu i ja sam je iskoristio. On može da igra na više mesta u ofanzivi, i desno i levo, može da igra i u špicu, a može i iza napadača", nahvalio je Korvino mladog reprezentativca Srbije na promociji na stadionu Artemio Franki.

Ljajić je pre podne prošao lekarske preglede, a zatim potpisao ugovor do 2014. Visina transfera je ostala tajna, ali mediji špekulišu ciframa između sedam i osam miliona evra.

"Drago mi je što sam ovde. Oduvek sam želeo da igram u velikom klubu kakav je Fiorentina. Moj idol je Kaka i čast mi je što ću nositi broj 22", rekao je Ljajić, koji je i u Partizanu nosio dres sa istim brojem, kao što je Brazilac nosio dok je igrao za Milan.

Društvo će mu praviti Crnogorac Stevan Jovetić, a možda i Nikola Gulan ako bude vraćen sa pozajmice iz Empolija. U tom slučaju, u Fiorentini bi bila trojica bivših igrača Partizana.

"Znam dosta i o klubu i o gradu. Saznao sam u razgovorima sa Stevanom Jovetićem i Nikolom Gulanom", nastavio je Ljajić obraćanje predstavnicima medija.

U Firenci je dat veliki publicitet njegovom dolasku. Već ga porede sa Kakom.

"Srećan sam što sam došao u Italiju. Godinama pratim Seriju A, to je jedna od najjačih liga u Evropi, sa mnogo izuzetnih igrača. Čast mi je, ali i obaveza da opravdam poređenja sa Kakom i Stevanom Jovetićem. Nadam se da ću dostići njihov nivo", zaključio je Adem Ljajić.

Pre promocije na Artemio Frankiju, mladi fudbaler je nagovestio da će se već u petak uveče vratiti u Beograd, a dan kasnije pojaviti na treningu crno-belih kada će se pozdraviti sa bivšim saigračima.

"Večeras (petak) se vraćam za Beograd. U subotu ću biti na treningu Partizana, pa ću vam reći sve što vas inetersuje", poručio je Adem Ljajić.

(MONDO)

Category: Sportske nowosti | Views: 373 | Added by: Wampir | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
VipZabava
Stihovi
Video Nedelje
Kursna Lista
VipZabava
- - - - - - - - - - - - - - - -
VipZabava
- - - - - - - - - - - - - - - -
Pozovi prijatelje na
Vip Zabavu
Bookmark and Share
- - - - - - - - - - - - - - - -
Subscribe
- - - - - - - - - - - - - - - -
Statistika

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Copyright by ™ VipZabava Desing by Wampir ® 2024